Det sker i Århus Onsdag 14 februar 2018

×

Fejlmeddelelse

DENNE BEGIVENHED ER AFVIKLET
Hvor: 
Musikhuset, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C
Kategori: 
Show & Event
Event dato: 
Onsdag 14 februar 2018 kl 20:00

Facebook: Se på Facebook

Night of the Dance

Musik fra: Riverdance, Celtic Tiger, Celtic Woman, Lord of the Dance, Gaelforce Dance, Feet of Flames, Lady Gaga og mange flere.
Sydamerikansk lidenskab parret med irsk temperament, ud af dette kommer der et højt energisk scene-fyrværkeri af dans. Irish Dance
reloaded er perfektion, lidenskab og ren energi.For første gang kommer “Night of the Dance” til Danmark i februar 2018.
Den irske stepdans er hoved bestanddelen af aftenens program. Publikum vil live kunne mærke hvordan rytmen fra de hurtige steptrin forplanter sig til hele salen, når et utal af fødder synkront rammer scenen.
Det er første gang man vil kunne opleve de bedste og kendteste
dansescener, fra den irske stepdans kombineret med Akrobatik, udført af den sydamerikanske gruppe "Pura Vida" samlet i et show med, Riverdance, Celtic Tiger, Lord of the Dance, Feet of Flames eller Celtic Woman. Ren livskraft parret med akrobatik på højeste niveau.
Truppen tæller 20 af verdens bedste professionelle dansere, som alle er blevet belønnet og udmærket med utallige priser og anerkendelser, som tegn på deres perfektion ved deres optrædener.
“Night of the Dance“ tager publikum med på en rejse gennem det
mangfoldige spekter i dansehistorien. Fra lette og yndefulde evægelser på tåspidserne, over til den kraftfulde stepdans med sine synkrone trin. Hele showet er som samlet element, bestående af koreografi, traditionel irsk stepdans og den progressive dans. Flotte og fantasifulde kostumer, lys- og lydeffekter er med til at gøre showet til en total oplevelse.
Billetter er nu tilgængelig til http://www.nightofthedance.de/tickets.html