Det Sker i Byen

Facebook events

  • Se hvad der sker i byen
  • Opret egne begivenheder
  • Få dine events set af flere
  • Del & like og udbyg netværket
  • Bliv set på Facebook
Dette Event er Afviklet og overstået

Esben Just vender tilbage


Det Sker i Ikast Brande Torsdag 22 Oktober 2020 kl. 20:00

Hvor: Bakkehuset, Strøget 47, 7430 Ikast
Kategori: Musik & Koncert
Dato: Torsdag 22 Oktober 2020 kl. 20:00
Responsive image Musiker og entertainer Esben Just genoptager sin turné, som i foråret blev afbrudt af den nationale lockdown. Og titlen “The Second Coming” forekommer mere relevant end nogensinde før.

Turnéen er fuld af livlig musik inspireret af New Orleans, og har et budskab om fred, taknemmelighed og kærlighed til alle. Et budskab, der kommer lige fra et hjerte, som er blevet repareret og genstartet, nemlig Esben Justs eget. Turnéen tager nemlig udgangspunkt i et sygdomsforløb, som nær havde kostet Esben Just livet i 2016.

Men titlen får også en helt nyt perspektiv set i lyset af de omfattende forandringer, som Corona-pandemien har forårsaget - ikke mindst afbrydelsen af Esben Justs egen turné, der skulle have været landet rundt i foråret 2020. For nu vender Esben Just tilbage:

- Jeg glæder mig til at lave et show, der tager udgangspunkt i “the Second Coming” men som også forholder sig til det her med at komme igen og finde nye løsninger på problemer, man ikke troede eksisterede, som jo er blevet en fælles referenceramme for alle danskere, fortæller Esben Just.

Spilleglæden og energien er intakt, og koncerten i Bakkehuset bliver en åndelig, musikalsk og underholdende rejse, hvor Esben Just vil fortælle om at få hjertet og livsrytmen genstartet - helt bogstaveligt.

Du kan købe din billet her: bakkehuset.dk/esben-just-solo/