Det Sker i Byen

Facebook events

  • Se hvad der sker i byen
  • Opret egne begivenheder
  • Få dine events set af flere
  • Del & like og udbyg netværket
  • Bliv set på Facebook
Dette Event er Afviklet og overstået

Esben Just vender tilbage


Det sker i Odense Lørdag 28 Marts 2020 kl. 20:00

Hvor: Vindegade 65, 5000 Odense
Kategori: Musik & Koncert
Dato: Lørdag 28 Marts 2020 kl. 20:00
Responsive image Musiker og entertaineren Esben Just er vendt tilbage. Og endda fra et sted, som ikke er så nemt at returnere fra...

Esben Just tager på en turné i Danmark, som har fået navnet "The Second Coming". Turnéen er fuld af livlig musik inspireret af New Orleans, og har et budskab om fred, taknemmelighed og kærlighed til alle. Et budskab, der kommer lige fra et hjerte, som er blevet repareret og genstartet, nemlig Esben Justs eget. Turnéen tager nemlig udgangspunkt i et sygdomsforløb, som nær havde kostet Esben Just livet i 2016.

”The Second Coming” handler om meget mere end en “genkomst” eller “genopstandelse”. Det handler nemlig i virkeligheden allermest om håb. Og i Justs tilfælde er det håbet om, at han nu, en næstendøds-oplevelse rigere, kan lykkes med at gøre det rigtige.

Til koncerten på Dexter kan du blive klogere på alle de værdiskabende budskaber og opråb, der ligger i at blive tildelt en chance til. For de her ”nok en chance”-størrelser er noget, vi mennesker bliver tildelt igen og igen igennem livet. Og der behøver heldigvis slet ikke at ligge så dramatiske hændelser bag dem, som i Esbens tilfælde.

Køb din billet her: ticket.livebackend.com/posten/e/espen-just-solo/?fbclid=IwAR0xyzxazd0IvBAlQI4ftdNYo1FSP5hFsikz5F49KO3lf0-XAOAzzhENZDU