Det Sker i Byen

Facebook events

  • Se hvad der sker i byen
  • Opret egne begivenheder
  • Få dine events set af flere
  • Del & like og udbyg netværket
  • Bliv set på Facebook
Dette Event er Afviklet og overstået

Fernisering i Vor Frelsers Kirke


Det sker i Ålborg Torsdag 22 Oktober 2020 kl. 17:00

Hvor: Annebergvej 2, 9000 Aalborg
Kategori: Kunst & Kultur
Dato: Torsdag 22 Oktober 2020 kl. 17:00
Responsive image Vinderen af DR-progammet ‘Danmarks bedste portrætmaler’, Benjamin Abana, har lavet nyt urbant kirkekunst til Vor Frelsers Kirke. Kunstværkerne trækker Vestbyens farverige byliv og mangfoldighed ind i kirkens lokaler.

Derfor vil vi selvfølgelig gerne invitere Vestbyen og andre interesserede til fernisering torsdag d. 22. oktober kl. 17-18. Mød Benjamin Abana og hør hans og kirkens tanker bag værkerne, men husk lige at tilmelde dig :)

Benjamin Abana er billedkunstner og portrætmaler. Med sin coloristiske stil giver han sit blik på, hvordan verden og mennesker opleves indefra.

Kirken er et mangfoldigt sted, hvor mange forskellige mennesker mødes, på trods af alt det der ellers kan adskille os. Vi vil gerne at kirkens fysiske rum også afspejler Vestbyens mangfoldighed. Kunstværkerne kommer til at give et markant udtryk i vores daglige lokaler, som hver uge fyldes af børn, familier, unge og ældre. Alle kommer vi med forskellige historier, som også udtrykker livets mangfoldighed. I Vor Frelsers Kirke skal der være plads til de største glæder, de dybeste sorger og de mange spørgsmål indimellem

HUSK AT TILMELDE DIG:
På grund coronarestriktionerne er der et begræset antal pladser, derfor har vi tilmelding til ferniseringen. Tilmeld dig via bit.ly/2GXgwQW eller til kirkekontoret på tlf. 98 12 13 87.