Det Sker i Byen

Facebook events

  • Se hvad der sker i byen
  • Opret egne begivenheder
  • Få dine events set af flere
  • Del & like og udbyg netværket
  • Bliv set på Facebook
Dette Event er Afviklet og overstået

Foredrag med Jakob Olrik


Det sker i Holstebro Torsdag 28 Oktober 2021 kl. 19:00

Hvor: Musikteatret Holstebro
Kategori: Foredrag & Historie
Dato: Torsdag 28 Oktober 2021 kl. 19:00
Se mere: https://musikteatret.dk/program/jacob-olrik/
Hvordan ved du, hvem der er den rigtige for dig?
Hvordan slipper du fortidens bagage?
Hvordan undgår du at miste dig selv?
Hvordan vedligeholder I lidenskaben?
Hvorfor falder du altid for den samme type?
Er du og din partner et kompatibelt match?

Få svar på det og meget mere i det populære foredrag ‘Kærlighedskompasset’- For kvinder, mænd, par & singler i alle aldre!

Tag med når Jakob Olrik tager fat om den store brusende kærlighed, rusker den, udspørger den, stiller skarpt på dens mangfoldige muligheder, og konfronterer os med genkendelige situationer fra vores kærligheds- og sexliv! For kan vi udvikle os sammen uden at miste os selv? Og hvordan undgår vi at løbe panden mod en mur i lidenskabens navn?
Kærlighedskompasset er humoristisk inspiration til oprigtig kærlighed, levende lidenskab og dybe relationer.

OBS. Foredraget starter kl. 19:00 og dørene åbner kl. 18:30. Der er ikke nummererede pladser.

OM JAKOB OLRIK
Jakob Olrik er en dansk forfatter og debattør. Hans arbejde for at udbrede kendskabet til sexologi begyndte med stiftelsen af sexolog- og parterapiuddannelsen, som han var med til at starte i 2006. I dag beskæftiger han sig som foredragsholder og har siden 2013 turneret Danmark rundt med showene Kvinde, kend din mand, Mer’ og bedre SEX, og Den Eneste Ene– foredrag der tilsammen, er set af mere end 100.000 danskere. Nu er han aktuel med Kærlighedskompasset, der er baseret på bogen Kærlighedens Mysterier der udkom v. Gyldendal 2020.

Jakob Olrik var vært og konceptudvikler på det prisbelønnede DR2-program I seng med DR2 og har desuden medvirket i TV-programmer som Zulu Djævleræs, Kender du typen, Til Middag hos, samt været vært på flere DR2 Temalørdage.
Jakob Olrik har ved flere lejligheder deltaget i Radio24syv, P1 og er fast ugentlig gæst på radioprogrammet ‘I seng med Nova’. Han er desuden flittig debattør og har skrevet om parforhold, kønsroller, kærlighed og sex i bl.a. Politiken, Jyllands-posten, Information, BT, Ekstra Bladet og Euroman.

FORFATTERSKAB
Mer’ og bedre SEX (Gyldendal 2010), Kvinde, kend din mand (Poltikens Forlag 2013), Natsværmer (Politikens Forlag 2016) og Kærlighedens mysterier (Gyldendal 2020)