Det Sker i Byen

Facebook events

  • Se hvad der sker i byen
  • Opret egne begivenheder
  • Få dine events set af flere
  • Del & like og udbyg netværket
  • Bliv set på Facebook
Dette Event er Afviklet og overstået

Klarsynsaften med Berit Højgaard


Det sker i Ålborg Fredag 22 September 2023 kl. 19:00

Hvor: Skansen, Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby
Kategori: Foredrag & Historie
Dato: Fredag 22 September 2023 kl. 19:00
Responsive image Velkommen til en aften hvor jeg vil kanalisere guider, beskeder/ hilsner fra kære på den anden side og give clairvoyante beskeder til publikum. Jeg vil fortælle om og demonstrere forskellen på disse.

𝑷𝒓𝒐𝒈𝒓𝒂𝒎 𝒇𝒐𝒓 𝒂𝒇𝒕𝒆𝒏𝒆𝒏
Fredag den 22. september 2023 kl. 19:00 – 21:00, max 50 deltagere.
▪ Velkommen og kort præsentation af Berit Højgaard
▪ Demonstration
▪ Pause
▪ Demonstration
▪ Mulighed for at stille spørgsmål sidst på aftenen
▪ Tak for i aften

𝑻𝒊𝒍𝒎𝒆𝒍𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒐𝒈 𝒃𝒆𝒕𝒂𝒍𝒊𝒏𝒈
2 timers varighed kr. 175,- pr. billet. Du kan tilmelde dig i linket her, hvor betalingen kan gennemføres via kort eller MobilePay: berithoejgaard.dk/mennesker-spirituelle-sessioner/klarsynsaften-noerresundby/

𝑱𝒆𝒈 𝒉𝒂𝒓 𝒍ø𝒃𝒆𝒏𝒅𝒆 𝒂𝒇𝒉𝒐𝒍𝒅𝒕 𝒌𝒍𝒂𝒓𝒔𝒚𝒏𝒔𝒂𝒇𝒕𝒆𝒏𝒆𝒓 𝒔𝒊𝒅𝒆𝒏 2010
I de seneste 6 år er det blevet til omkring 500 klarsynsaftener. På en klarsynsaften videreformidler jeg beskeder, hilsner, råd og vejledning til publikum fra skytsengle, guider og de der er gået i forvejen som f.eks. familiemedlemmer, venner og bekendte. Udover kanaliseringen vil der også blive formidlet clairvoyante beskeder til deltagerne.

Den spirituelle verden viderebringer kærlighed, humor og indsigt. Gennem demonstration vil du opleve, hvor tæt den spirituelle verden følger med i det fysiske liv. De budskaber og hilsner jeg kommer i besiddelse af, bliver videregivet med nøjagtighed, indføling og empati og respekt for modtager. Det vil ikke være muligt, at give alle i salen en personlig kanalisering denne aften, dog vil alle få muligheden for at opleve den spirituelle verden tæt på.

𝑬𝒏 𝒖𝒆𝒏𝒅𝒆𝒍𝒊𝒈 𝒌𝒊𝒍𝒅𝒆 𝒂𝒇 𝒗𝒊𝒔𝒅𝒐𝒎
Siden barnsben har jeg haft en stærk kontakt til universet, derfor er det også en naturlighed for mig at træde frem og præsentere denne på klarsynsaftener rundt om i landet. Mit ønske med disse klarsynsaftener er at tydeliggøre hvor nær og naturligt den spirituelle verden er hos hver enkelt af os. At afmystificere det spirituelle og åbne menneskets indre evne til at komme hjem i sin egen spiritualitet, en visdom den enkelte allerede bærer. Alle har en naturlig iboende spiritualitet, det drejer sig blot om hvorvidt man ønsker at favne og åbne for denne.

Universet kommer med så meget visdom, kærlighed og healing til den der søger, lytter og ønsker at modtage. Den er blot en tanke væk.

𝑱𝒆𝒈 𝒉𝒂𝒓 𝒎𝒆𝒓𝒆 𝒏𝒆𝒅 15 𝒂̊𝒓𝒔 𝒑𝒓𝒐𝒇𝒆𝒔𝒔𝒊𝒐𝒏𝒆𝒍𝒕 𝒗𝒊𝒓𝒌𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒆𝒏𝒇𝒐𝒓 𝒅𝒆𝒏 𝒔𝒑𝒊𝒓𝒊𝒕𝒖𝒆𝒍𝒍𝒆 𝒗𝒆𝒓𝒅𝒆𝒏
Jeg driver min daglige klinik fra Glamsbjerg, Fyn, hvorfra jeg tilbyder fysisk som online session via zoom. Energi kender ikke til begrænsninger og derfor er det muligt at gennemføre en session online. Selvom vi sidder på afstand, kan vi fortsat se hinanden på skærmen og du vil få nøjagtig det samme ud af sessionen som hvis du fysisk var til stede hos mig i klinikken.

𝑫𝒊𝒏 𝒃𝒊𝒍𝒍𝒆𝒕 𝒆𝒓 𝒅𝒊𝒏 𝒌𝒗𝒊𝒕𝒕𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈
Efter købet af din billet vil du modtage en bekræftelse på mail, tjek gerne din spam såfremt du ikke modtager en mail i din indbakke. Din bekræftelse er din billet.

Vel mødt til en spændende aften.

Kærligst,

Berit Højgaard
Spirituel vejleder for mennesker og dyr

𝑺𝒑𝒊𝒓𝒊𝒕𝒖𝒆𝒍𝒕 𝑴𝒆𝒅𝒊𝒖𝒎 ▪ 𝑪𝒍𝒂𝒊𝒓𝒗𝒐𝒚𝒂𝒏𝒕 ▪ 𝑫𝒚𝒓𝒆𝒕𝒆𝒍𝒆𝒑𝒂𝒕ø𝒓 ▪ 𝑺𝒑𝒊𝒓𝒊𝒕𝒖𝒆𝒍-, 𝑻𝒓𝒂𝒏𝒄𝒆 & 𝑲𝒂𝒓𝒎𝒊𝒔𝒌 𝑯𝒆𝒂𝒍𝒆𝒓 ▪ 𝑲𝒓𝒐𝒑𝒔- 𝒐𝒈 𝑩𝒊𝒐𝒅𝒚𝒏𝒂𝒎𝒊𝒔𝒌 𝑲𝒓𝒂𝒏𝒊𝒐 𝑺𝒂𝒌𝒓𝒂𝒍 𝑻𝒆𝒓𝒂𝒑𝒆𝒖𝒕

𝑱𝒆𝒈 𝒂𝒇𝒉𝒐𝒍𝒅𝒆𝒓 𝒔𝒑𝒊𝒓𝒊𝒕𝒖𝒆𝒍𝒍𝒆 𝒌𝒖𝒓𝒔𝒆𝒓 & 𝒖𝒅𝒅𝒂𝒏𝒏𝒆𝒍𝒔𝒆𝒓 𝒎𝒆𝒅 𝒔𝒎𝒂̊ 𝒉𝒐𝒍𝒅.

𝑫𝒖 𝒆𝒓 𝒗𝒆𝒍𝒌𝒐𝒎𝒎𝒆𝒏 𝒕𝒊𝒍 𝒂𝒕 𝒍æ𝒔𝒆 𝒚𝒅𝒆𝒓𝒍𝒊𝒈𝒆𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒆 𝒑𝒂̊ 𝒎𝒊𝒏 𝒉𝒋𝒆𝒎𝒎𝒆𝒔𝒊𝒅𝒆 𝒘𝒘𝒘.𝑩𝒆𝒓𝒊𝒕𝑯𝒐𝒆𝒋𝒈𝒂𝒂𝒓𝒅.𝒅𝒌