Det Sker i Byen

Facebook events

  • Se hvad der sker i byen
  • Opret egne begivenheder
  • Få dine events set af flere
  • Del & like og udbyg netværket
  • Bliv set på Facebook
Dette Event er Afviklet og overstået

KunForVoksne


Det sker i Ålborg Fredag 16 April 2021 kl. 19:00

Hvor: Aalborg Lufthavn
Kategori: Musik & Koncert
Dato: Fredag 16 April 2021 kl. 19:00
Responsive image Aftenerne står i voksenhyggens tegn og til anledningen har vi reserveret den blødeste og lyserødeste sky helt uden bekymringer, afbrydelser og andet støj!
Programmet byder på besøg fra komik-centralen “Comedy Zoo” når Dan Andersen lægger vejen forbi. Desuden byder vi på livekoncert med hit-mageren “Bryan Rice” der har lovet at synge alle sine største hits såsom “Can’t say i’m sorry”, “No Promises”, “Still Breathing” og mange flere. Stjernefrøet “Cry Baby” er der ikke mange der kender endnu, men med sin sikre livevokal og medfødte entertainer-gen, står han for en perlerække af fællessange med bl.a hits fra 80/90’erne blandet med en snert af sit eget materiale.
For at spare på varmen i bilerne har vi hentet 4 af de dygtigeste dansegutter hjem fra udlandet og de har lovet os, at de får Magic Mike til at ligne en omgang Bro bro brille!

Alt dette pakker vi selvfølgelig ind i et kæmpe sceneshow med danmarks bedste dansere, pyroteknik, lysshow, 25 meter catwalk, flotte kostumer og meget mere af ALT DET GODE!!! Fyld bilen op med dem du elsker og så kan denne aften blive jeres for lige under 100 kr. pr person.

Køb billet på: www.roskildedriveinbio.dk