Det Sker i Byen

Facebook events

  • Se hvad der sker i byen
  • Opret egne begivenheder
  • Få dine events set af flere
  • Del & like og udbyg netværket
  • Bliv set på Facebook

LineMarianne


Det sker i Odense Torsdag 17 Marts 2022 kl. 20:00

Hvor: TCB Underground, Østerbro 20-22, 5000 Odense C
Kategori: Musik & Koncert
Dato: Torsdag 17 Marts 2022 kl. 20:00
Se mere: https://tcbunderground.ticketbutler.io/da/e/linemarianne/
LineMarianne er dansk sangerinde med rødder i det fynske. Hun bevæger sig i en stemningsmættet, indiepoppet sound, hvor enderne er loddet mellem kunstnere som Mazzy Star og hendes barndomsidol Jim Morrison. Kærligheden til organisk retrosound og store stemmer fra mørket som Nick Cave og Lana Del Rey blander sig med en stemning inspireret af store filmkunstnere som Godard og Lynch.

Forestil dig de tætte tåger af røg og det blåtonede, dæmpede lys på en lille jazzklub. Scenen foran det tunge bagtæppe af rød velour. Og forestil dig så, hvordan sangerinden ved mikrofonen åbner for en karakterfuld vokal, der med en insisteren indbygget i sin beherskelse, kalder dig til sig gennem tågerne. Teksterne er små personlige historier, der alle forsøger at beskrive små og store hændelser og oplevelser i LineMariannes liv igennem de sidste 2 år.

I aftenens anledning spiller LineMarianne alene. Solo sørger hun for at skabe den stemningsmættede, drømmende sound musikken står for, og tager musikken ind i et intimt univers, hvor sangene bæres af guitar, keys, synth bas og Line´s stemme

(Dørene åbnes 19:15)