Det Sker i Byen

Facebook events

  • Se hvad der sker i byen
  • Opret egne begivenheder
  • Få dine events set af flere
  • Del & like og udbyg netværket
  • Bliv set på Facebook
Dette Event er Afviklet og overstået

Live Musik LC and the Chaingang


Det sker i Vejle Lørdag 20 November 2021 kl. 20:00

Hvor: Cafe Brejning, Borgergade 1, 7080 Brejning
Kategori: Musik & Koncert
Dato: Lørdag 20 November 2021 kl. 20:00
Responsive image Lars Christensen stammer oprindeligt fra Brejning, og vender nu tilbage til Brening med egne sange fra hans første 3 soloalbums.

Lars startede sin musikalske løbebane faktisk lige overfor Cafe Brejning på Stationsvej 1, og spillede sine første gigs på den hedengangne Chaplin Bodega ved Brejning station.

Lars repertoire kan vel nærmest kaldes americana med udstikkere til country, folk, blues og rock. Med sin guitar og sin raspede stemme fortæller han beretninger fra det sydlige USA om rednecks, landmænd, trælse kvindfolk og hvide mænd på dope.
Han var i årene 2017-2019 tilknyttet New Yorker labelen Bentley Records, som udgav albummet ”The Road to Redneck County” – et countrypræget album indspillet og produceret i Canada.
I 2019 udgav han så på egen label den dansksprogede ”Noget værre vrøvl” – og her i 2021 kom så ”Last Man Standing”, som Lars’ nu promoverer i dette efterår og vinter.
Albummet har fået en vis bevågenhed i udlandet, og er bl.a blevet spillet på franske og tyske radiostationer.
”Last Man Standing” fik ligeledes 8 ud af 10 stjerner i det velansete musikmagasin PowerPlay Rock Magazines septemberudgave.
Lars udgiver sin musik under kunstnernavnet LC & The Chaingang.
Lars opfordrer gamle såvel som nye kammesjukker til at møde op, og skabe stemning, idet der vil blive optaget en promovideo af denne ”homecoming”. Og med Cafe Brejnings hyggelige og intime atmosfære er der skabt de bedste rammer for en hyggelig aften med god musik.

Adgang: Gratis
Arrangementet er under "Hatten Rundt" konceptet.