Det Sker i Byen

Facebook events

  • Se hvad der sker i byen
  • Opret egne begivenheder
  • Få dine events set af flere
  • Del & like og udbyg netværket
  • Bliv set på Facebook

Moments Between Moments


Det sker i København Lørdag 07 Oktober 2023 kl. 15:00

Hvor: POP-UP Copenhagen, Ingerslevsgade 124, 1705 København
Kategori: Kunst & Kultur
Dato: Lørdag 07 Oktober 2023 kl. 15:00
Se mere: https://fb.me/e/1u9YaMVp0
Moments Between Moments er en udforskning af menneskets indre univers i en stadig skiftende, uforudsigelig verden. Denne oplevelse udfolder sig som et ekkokammer af ambivalens og forandring, en metaforisk labyrint mellem nuet og fremtiden. Den stiller skarpt på det liminale — de skjulte tærskler og overgange, der opstår i vores daglige rutiner, men ofte går ubemærket hen.

I hjerte af udstillingen ligger en dybtrængende søgen efter at forstå, de tærskler, vi overskrider, ofte ubevidst, i vores daglige liv — Søgen efter forståelse af vores adfærd, sociale strukturer og de underliggende dynamikker, der former vores virkelighed. Hvad vil det sige at være menneske i en verden, der synes både universel og adskilt af kulturelle og nationale linjer. Gennem en række værker, der spænder fra gadefotografier fra København, Paris, Berlin, Stockholm, Dresden og Arvidsjaur til film og installation, går denne udstilling ud over den æstetiske oplevelse. Og udfordrer vores forståelse af ensomhed, tvivl og uopfyldte forventninger som delte menneskelige erfaringer.

Udstillingen tjener som et spejl til samfundet, reflekterende den menneskelige tilstand i en tumultarisk tid, fanget mellem kulturel mangfoldighed og global ensomhed. Det er en opfordring til introspektion, en mulighed for at dykke dybt ind i de komplekse labyrinter af vores egen bevidsthed.

Denne samling af værker har opnået international anerkendelse, som beviser dens relevans og indflydelse på samtidskunstscenen. Fra at vinde førstepladsen i YICCA 20-21 International Contest of Contemporary Art til anerkendte udstillinger som Nordisk Salong 2021, Hellerau Photography Awards 2023, Ung Dansk Samtidskunst 2022, Kunstnernes sommerudstilling 2021, Charlottenborgs forårsudstilling 2020 og Copenhagen Photofestival 2019. Signalerer værkerne ikke blot kunstnerisk dygtighed men også en evne til at røre ved universelle tematikker, der resonerer på tværs af grænser og kulturer.

Udstillingen kan opleves:
Lørdag den. 7 Oktober. Fra 15:00 til 20:00.
Hos POP-UP Copenhagen, Ingerslevsgade 124, 1705 København.

Læs mere:
kaschr.com/exhibition/