Det Sker i Byen

Facebook events

  • Se hvad der sker i byen
  • Opret egne begivenheder
  • Få dine events set af flere
  • Del & like og udbyg netværket
  • Bliv set på Facebook
Dette Event er Afviklet og overstået

MYOPIC TIME af Sparrow Dance


Det sker i Odense Lørdag 19 Januar 2019 kl. 20:00

Hvor: DYNAMO Workspace, Finlandkaj 6, 5000 Odense C
Kategori: Teater & Gøgl
Dato: Lørdag 19 Januar 2019 kl. 20:00
Responsive image Ny vertikaldans-forestilling af det genre-udforskende kompagni Sparrow Dance. Fra loftet hænger danseren der sætter af mod baggrunden og svæver ud mod publikum. Præsenteret af DYNAMO Workspace og Sparrow Dance.

Med styrke og smidighed manipulerer den vertikale danser sin tyngde når hun kaster sig ud for så igen at falde ind i baggrunden.I et sirligt fint balancesystem udforsker den udspændte vertikal-danser, Esther Wrobel, naturens love og udfordrer tyngdekraften. I forgrunden fra en væg oplever publikum en vertikal danser, en musiker, et timeglas og måske endda en tekniker. Her angives bevægelse i kilo og gram, mens tiden løber ud i "saltet".

MYOPIC TIME betegner den subjektive tidsopfattelse og den vertikale dansers virkelighed. I uvirkelige og utrolige bevægelser udforsker danseren øjeblikket; dets begrænsninger og muligheder. Frem og tilbage svinger danseren som et pendul men med sin egen vilje. En vekselvirkning mellem tidens ustandselige fremstød og den vertikale dansers frihed og begrænsninger - her tager den smukke opvisning form.

Forestillingen MYOPIC TIME er tilegnet de to mesterdansere, Carlotta Ikeda og Ko Morobushi, hvis tid løb ud for tidligt, og hvis nærvær i dette liv, er dybt savnet.

Sparrow Dance er en vertikal dans- og kryds-disciplinær performancegruppe grundlagt af Esther Wrobel. Motivationen bag Sparrow Dance er at promovere og udforske vertikal dans og andre ikke-gulvbaserede danseteknikker for derved yderligere at udvikle på alsidigheden af kunstformerne. Sparrow Dance har især til formål at udfordre og undersøge den rumlige relation mellem publikum og performance og publikumsoplevelsen står derfor altid centralt for gruppens produktioner.

Credit:

On stage: Camilla Barratt-Due, Esther Wrobel

Composer/musician: Camilla Barratt-Due

Concept and choreography: Esther Wrobel

Scenography/Costumes: Inbal Libliech

Light design/Technical director: Karl Sørensen

Rigger/ sound and stage technician: Ariellah Winther

Fundraising/production help: Maiken Bruun

Designer/builder: Mattias Umaerus

Graphic design: Sam Moore

Myopic Time is produced by Sparrow Dance with danish co-production from Dynamo Workspace, Bora Bora and Kappelborg Kulturhus.

Supported by Statens Kunstfond, Wilhem Hansen Fonden, Spar Nord, Il Posto European Vertical Dance Centre, Cie Retouramont and Vertical Dance Forum.

Dørene åbner: 30 minutter før

Varighed: 50 min.

Aldersgrænse: fra 12 år

Priser:

Barn kr. 45,-
Ung + studerende kr. 80,-
Voksen kr. 115,-

Køb din billet her: @[goo.gl/pzZSr6]

Facebook event: @[www.facebook.com/events/504056253413080/]