Det Sker i Byen

Facebook events

  • Se hvad der sker i byen
  • Opret egne begivenheder
  • Få dine events set af flere
  • Del & like og udbyg netværket
  • Bliv set på Facebook
Dette Event er Afviklet og overstået

Natkirke


Det sker i Ålborg Lørdag 27 Februar 2021 kl. 23:30

Hvor: Vor Frelsers Kirke, Annebergvej 2, 9000 Aalborg
Kategori: Andet
Dato: Lørdag 27 Februar 2021 kl. 23:30
TEMA: Sangens tid er inde

Oplev kirkerummets mystik i nattens skærmende mørke, når vi i Vor Frelsers Kirke i Aalborg, slår dørene op til den ekstraordinære gudstjenesteform NATKIRKE. Her inviterer vi tværkunstneriske processer indenfor og oplever i fællesskab, hvordan kunst og kreativitet, nytænkning og kirkens ældgamle mystik i fællesskab kan danne grobund for spirende tanker og give nye oplevelser til både krop og sjæl. Til Natkirke er der plads til alle slags mennesker i alle aldre, der er nysgerrige, undrende og interesseret i at opleve kunstens og åndens frisættende vingesus i kirkens fantastiske hvælvinger.
Natkirke er en gudstjenesteform der læner sig op af det performative og refleksive univers, hvor alt kan ske og kun fantasien sætter grænserne. Vi glæder os til at byde dig velkommen til til en nærværende, inkluderende og stemningsfuld Natkirke gudstjeneste i Vor Frelsers Kirke.
___
OBS! Grundet covid 19 har vi skabt en Natkirke gudstjeneste, hvor alle kan føle sig trygge og hvor der ingen interaktion er med kunstnerne og deltagere (såsom dans, fællessang, interaktive installationer el. lign.)
Vi glæder os til i fremtiden at kunne skabe en meget mere interaktiv Natkirke. Hvis du har ideer, så er du hjerteligt velkommen til at kontakte Sofie Trolle på natkirke@vorfrelsers.dk

www.facebook.com/events/743047456352756