Det Sker i Byen

Facebook events

  • Se hvad der sker i byen
  • Opret egne begivenheder
  • Få dine events set af flere
  • Del & like og udbyg netværket
  • Bliv set på Facebook
Dette Event er Afviklet og overstået

Vil du skrive en bog


Det sker i Kolding Onsdag 20 Februar 2019 kl. 14:00

Hvor: Jette Trille Høybye, Egtvedvej 8, 6000 Kolding
Kategori: Undervisning
Dato: Onsdag 20 Februar 2019 kl. 14:00
Se mere: https://billetto.dk/e/vil-du-skrive-en-bog-kolding-billetter-331539/
Anmeldelser:

Kære Camille, jeg vil sige 1000 tak for din workshop om at skrive en bog. Inden jeg kom virkede det meget uoverskueligt (særlig alt det praktiske omkring det), men da jeg tog derfra stod det hele mere klart! 1000 tak for det workshoppen er rigtig god og kan godt anbefales!

Jeg var til "Vil du skrive en bog?" d. 10. januar 2019. Det var en yderst positiv oplevelse. Camille, du var så nærværende og lige til, at det var nemt at lytte og spørge. Det var fantastisk inspirerende og gjorde myter som jeg havde, om at det var svært og uoverskueligt, at skulle skrive en bog, til skamme. Tak for din energi og lydhørhed.

Anmeldelse/tryk på linket: anmeldelse

Vil du også gerne skrive en bog?

Hver 3. ønsker faktisk at skrive en bog. Men mange kommer ikke ud af starthullerne fordi der hobber sig en masse spørgsmål op inden de overhovedet får skrevet den første sætning.

Derfor har jeg lavet en 2 timers workshop som handler om hvordan du griber det an - masser af redskaber til at udgive selv. Det bliver 2 timer hvor vi kommer rundt en masse spørgsmål... og hvor du kan stille alle de spørgsmål som presser sig på.

Der er begrænset pladser - 12 stk. så det er først til mølle.

Der vil blive serveret kaffe, the, isvand, nødder, chokolade og masser af redskaber til at du kan komme igang med at skrive.

Jeg glæder mig til at møde dig og din kommende bog (ide).

Med venlig hilsen

Camille

camillehammerich.com